Ystävällinen St. Martin toivottaa sinut tervetulleeksi

0
327

Etsitkö uutta loma kohdetta?

Ehkä tämä kaunis Karibian saari on sinua varten. St. Martin on yksi kauneimmista kohteista Karibialla. Saari on jaettu kahden maan kesken, Ranskan ja Hollannin. Tärkeimmät kaupungit ovat Philipsburg (Hollannin puolella) ja Marigot (Ranskan puolella). Saari on tunnettu kauniista rannoista ja vesi urheilusta. Jos etsit jännitystä saarella, voit mennä rannalle ja ehkä ennen kuin edes huomaa, lentokone lentää pääsi yli.

Maho Beach on ranta Hollannin puolella. Se on kuuluisa siitä, että vieressä oleva prinsessa Juliana International Airport, on suosittu turisteille ja lentokoneiden seuraajille, jotka vierailevat rannalle katsomaan lentokoneiden laskua ja nousua kentälle. Uimaranta sijaitsee aivan laskeutumisradan alapuolella. Ihastuin saareen ensisilmäyksellä ja se on myös seuraavalla risteilyllä matka kohteeni.

[slide-anything id=’16821′]

6. syyskuuta 2017 saarelle iski hirmumyrsky Irma, joka aiheutti laajaa ja merkittävää vahinkoa rakennuksiin ja teihin. Vielä viime joulukuussakin, kun olin vierailulla saarella  myrskyn tuhoja oli vielä näkyvillä. Kuitenkin saari on toipunut 90%  hirmumyrskyn jälkeen. Tiesitkö että Saint Martin on pienin saari maailmassa jonka jakavat kaksi maata. Saari on vain 88 neliö kilometriä (34 neliö mailia) yhteensä. Lisää tästä kauniista St. Martin saaresta täällä.