Hei, olen Elina. Tervetuloa seuraamaan matkaani mieheni Heikin kanssa Pohjois-Amerikan halki. Blogissani pääset kurkistamaan kulissien taakse, minkälaista elämä on tien päällä

Maanantai 19. huhtikuuta 2021 Viimeinen kuorma ennen kotia

Eilen illalla lenkillä ollessamme huomasimme, että kuski, joka oli samanlaista kuormaa lastaamassa Seattlessa kuin mekin, oli samalla rekkastopilla. Hänen kanssaan menikin jutellessa ainakin tunti ja jutut jatkuivat tänä aamuna aamupalapöydässä. Hän oli tosi kiinnostunut Suomesta ja hän haluaa käydä siellä joku päivä. Hän oli kiinnostunut Suomesta jo aikaisemminkin.

Ajoimme peräkkäin purkupaikalle ja purettuamme kuormamme, meidän tiemme erkanivat. Lähdimme ajamaan kohti Kentuckya. Sinne vajaan kolmen tunnin ajomatka. Matkalla oli omaperäinen lakitoimiston mainostaulu.

Puut ja pensaat olivat jo saaneet lehtiä oksiin, niin metsä näytti kauniimmalta kuin viimeksi täällä käydessämme. Ruska on varmaan kaunis täällä! Enää ei ollut pelkkiä runkoja näkyvillä. Näytti myös siltä, että myrsky on käynyt ja kaatanut puita nurin. Tietyö oli juuri ennen Kentuckyn rajaa.

Eilen siis siirryimme takaisin omaan aikaamme eli olemme itäajassa. Emme välttyneet Kentuckyssakaan tietyömaalta. Täällä olikin punertavat kaistaviivat.

 

Lastauspaikalla piti pysähtyä kahdessa toimistossa ennen kuin pääsimme varsinaiselle lastausalueelle. Meidän piti rakentaa ”lisälavaa”, jotta saimme kaikki tavarat mahtumaan kuormaan. Ramppi toimi hyvänä ”seinänä”.

Mitä pohjoisemmaksi ajoimme, sitä vähemmän oli puissa lehtiä.

 

Neil Armstrongin synnyinpaikka, Wapakoneta, Ohio

 

 

Jos haluat lukea lisää minun Amerikan kiertueesta, linkki aikaisempiin blogeihin ja tietoa minusta löytyy täältä.