Yhdysvaltojen jokavuotinen Vihreän Kortin (Green Card) arvontaan osallistuminen on alkanut. Osallistumisaika on 06.10. – 09.11.2021. DV -ohjelmaan rekisteröityminen ei maksa mitään. 

Osallistuminen arvontaan on lähetettävä sähköisesti Electronic Diversity Visa (E-DV) -sivustolla määritetyn rekisteröintijakson aikana. Myöhästyneitä osallistumisia ei hyväksytä. Laki sallii vain yhden osallistumisen per henkilö. Jos lähetät useamman kuin yhden osallistumisen, sinut hylätään.

Kun olet täyttänyt osallistumiskaavakkeen, näet vahvistusnäytön ruudulla, joka sisältää nimesi ja ainutlaatuisen vahvistusnumeron. Tulosta tämä vahvistus itsellesi. On erittäin tärkeää säilyttää vahvistusnumerosi. Se on ainoa tapa, jolla voit varmistaa osallistumisesi arvontaan, ja tarvitset sitä saadaksesi lisäohjeita tai varataksesi haastattelun viisumia varten, jos sinut valitaan. Toukokuun alkupuolella (08.5.2022)  (E-DV) verkkosivuston arvonta suoritetaan ja kaikille osallistujille ilmoitetaan onko heidän online-rekisteröintinsä valittu vai ei. Sinun on syötettävä vahvistusnumerosi, jonka sait, kun täytät ilmoittautumislomakkeen, jotta voit tarkistaa oletko onnellinen voittaja. Muista että osallistuminen on ilmainen ja ainoastaan Yhdysvaltain Ulkoministeriön virallisilla web sivulla voit osallistua arvontaan.

 

Onnea kaikille arvontaan osallistujille!