Hei, olen Elina. Tervetuloa seuraamaan matkaani mieheni Heikin kanssa Pohjois-Amerikan halki. Blogissani pääset kurkistamaan kulissien taakse, minkälaista elämä on tien päällä.

Sunnuntai 21.3.21 Vapaa viikonloppu Las Vegasissa jatkuu…

Hanna haki meidät aamupäivällä ja ajoimme Boulder Cityyn tapaamaan Aulikkia ja Kirsiä. Boulder City on syntynyt Hoover Damin rakentamisen aikaan. Kaupungissa oli kaunis pääkatu. Siellä täällä oli patsaita ja oli siellä myös ”Alue 52” tavaraakin myytävänä. Söimme hyvän lounaan meksikolaisessa ravintolassa. Uskokaa tai älkää, mutta siellä oli listalla suomalaista juomaa. Tiedätte varmaan, mitä tarkoitan. Se oli kylläkin hiukan muunneltuna. 66.66 % meistä suomalaisista tykkäsi alkuperäisestä enemmän. Istuimme syönnin aikana huvimajassa. Ulkona oli jonkin verran tuulta eli pitkähihainen oli taas tarpeen, vaikka aurinko paistoi 19C/ 66F asteen lämmöllä.

 

 

Syönnin jälkeen suuntasimme Hoover Damille. Se olikin muuttunut sitten minun viime käynnin. Siis uusi valtavan korkea silta oli rakennettu viereen. Mead-järven vedenpinta oli tosi alhaalla. Kuvissa näkyy hyvin, miten korkealla vesi on joskus ollut. Pato on Arizonan ja Nevadan rajalla, joten samalla tuli piipahdettua Arizonassakin. Parkkipaikka oli Arizonan puolella ja kävelimme padolle. Mahtavat ovat sähkölinjarakennelmat. Tien vieressä näkyi myös luontopolku, mitä pitkin pääsee järveltä padolle. Se pitää kävellä joskus.
Hanna toi meidät takaisin rekalle ja tulomatkalta muutama kuva.
Hanna, suurkiitokset, kun olit seuranamme ja kuskinamme tänään. Teit päivästämme todella onnistuneen. Toivottavasti ruispalat maistuivat. Lisää on tiedossa!