Tammikuussa avattu uusi Bungalows Key Largo 12 hehtaarin rantalomakohde.

Noble House Hotels & Resort hallinnoima hotelli, joka omistaa myös muita Floridan suosikkeja, kuten Little Palm Island Resort ja Ocean Key Resort. Hotellissa on 135 yksityistä bungalowia, joista jokaisessa on ulkoilma-amme ja puutarha-suihku.

Luonnonmukaisissa tekstiileissä ja rauhoittavissa trooppisissa sävyissä ylellisyys tilojen lisäksi vieraat pääsevät moniin mukavuuksiin lomakeskuksen puutarhamaisen tunnelman puitteissa. Kaksi uima-allasta, kaksi poreallasta, kolme laituria ja lukemattomat rantamökit tarjoavat runsaasti tilaa nauttia Key Westin ihannuudesta. Niille jotka haluavat pysyä aktiivisina, voivat hyödyntää lomakeskuksen tarjoamista palveluista kuten (kaksi polkupyörää jokaisen bungalowin mukana), päivittäiset joogatunnit, snorklausvälineet, erilaiset veneet ja vesialukset sekä Kuntosali, Fitness Tiki Hut.

Erillaisia ruokia ja juomia on tietysti runsaasti saatavilla lomakeskuksessa. Bungalows Key Largossa on kolme ravintolaa, joista yksi tarjoilee hienoja ruokia, toinen tarjoilee satunnaisia meksikolaisia herkkuja, ja kolmas tarjoaa italialaisen inspiroidun meren antimia. Rantapäivien aikana rantaruokaravintolassa palvelu toimii nopeasti, kuin myös Sunset Tiki -baari tekee eksoottisia cocktaileja. Ja jos  juoma maistuu pitkin päivää, älä unohda risteilyä kelluvassa tiki-veneessä.

Haluatko olla yksi ensimmäisistä kokeilemassa tämän all-inclusive-paratiisin Florida Keysissä? Hinta on 399 dollaria per henkilö per yö, mukaan lukien kaikki ruoka ja juoma, lomakohteen mukavuudet, vesilelut ja aktiviteetit, kuten jooga, ruoanlaitto- ja muut.

Lisää infoa täällä