Tiesitkö, että joka aamu klo 8.00–11.00 löydät yleensä joukon suomalaisia ​​ja niitä joita kiinnostaa suomalainen kulttuuri ​​Palm Beachin leipomosta?

Tämä ad-hoc ”suomalainen leipomoklubi” kokoontuu nauttimaan Suomalaista kahvia ja herkullisia, vastaleivottuja suomalaisia ​​leivonnaisia ​​sekä monipuolista ja mielenkiintoista keskustelua suomeksi ja englanniksi. Jopa pandemian aikana on hienoa tietää, että voit silti kokoontua yhteen ja kirjaimellisesti rikkoa leivän toistensa kanssa, kiitos leipomon upeasta valikoimasta perinteisiä skandinaavisia leipiä, kuten Ruisleipa (tumma hapantahnainen ruis), Maalaisleipa (multigrain) sekä Ranskanleipä. Palm Beachin leipomossa on runsaasti istumapaikkoja ulkona ja aurinkovarjolla suojatut pöydät, ja tämän suomalaisen tukipilarin ympärille fanit kerääntyvät ennen päivälämpötilan noustua hellelukemiin.

Parasta on se että ystävällinen henkilökunta ilahduttaa sinua Hyvää päivää -toivotuksella ennen kahvin tai cappuccino -juomien valmistamista juuri haluamallasi tavalla.

Valikoiman herkullisia leivonnaisia, kuten hedelmätäytteiset leivonnaiset, tuorepullat, (suomalaiset ​​kardemummapitkot), kanelipullat, aitoja kakku munkkeja ja lehtevät voisarvet, leipomo tarjoaa myös runsaampia valintoja, kuten savustettua lohta ja munavoileipiä. Lisää uusia juttuja tulossa! Pysy kanavalla!

Olen iloinen suomalaisen leipomoklubin jäsen ja odotan innolla sinua siellä! Muuten, sinun ei tarvitse olla suomalainen, vaikka satun olemaan suomalaista alkuperää. (Äitini oli kotoisin Turusta). Kaikki ovat tervetulleita, varsinkin jos arvostat taivaallisia leivonnaisia ​​ja hyvää, vahvaa kahvia!

Palm Beach Bakery

Osoite: 206 E Ocean Ave, Lake Worth, FL 33462

Aukioloajat:

Maanantai – Perjantai 8.00–16.00

Lauantai: 8.00–16.00

Sunnuntai: kello 8.00–13.00