Unohdetaan vuoden 2020 Tiikeri Kuningas, mikä oli yksi viime vuoden katsotuimmista sarjoista Netflixin mukaan. Tänä vuonna keskitytään Tiger Woodsiin, yhteen maailman tunnetuimmista golf pelaajista. Hänestä on tehty kaksiosainen dokumentti ja sen ensimmäinen osa on katsottavissa HBO ja HBO Maxilla sunnuntaina 10. päivä tammikuuta 9:00 pm ET.

 

Tämä kaksiosainen dokumentti Tiger Woodsista tulee paljastaa paljon yksityiskohtia hänen elämästään. Tiger on kieltämättä yksi maailman tunnetuimmista golf pelaajista ja hän on loistava lajissa, mutta hänen elämässään on ollut golfin tuomien kohokohtien lisäksi myös paljon yksityiselämään liittyviä alamäkiä. Dokumentti kuvaa hänen intohimoaan golfia kohtaan. Kuinka hän ponnisti takaisin lajin pariin ja voitti Golfin arvostetuimman kisan Mastersin vuonna 2019. Dokumentti tuo myös esiin Tigerin elämässä tiiviisti mukana olleita ihmisiä, kuten yhden hänen parhaimmista ystävistään Steve Williamsin, kuka oli myös Woodsin Caddy. Unohtamatta Woodsin rakkautta Dina Parria tai vuoden 2009 seksiskandaalista kaikkien tuntemaksi tullutta Rachel Uchitelia.

 

Aseta siis TV nauhoitukselle sunnuntaina 10. päivä tammikuuta klo. 9:00 pm ET HBO ja HBO Max kanavilla. Dokumentin toinen osa nähdään siitä viikon päästä, 17. päivä tammikuuta.

 

Fun Fact: Floridassa on yli 1,300 golf kenttää, yleisiä sekä yksityisiä ja Floridassa pelataan vuosittain monia golf turnauksia. Eikä ihme, tunnetaanhan Florida Aurinkoisena osavaltiona ihanan ympärivuotisen sään myötä.