Valokuva elokuvasta Parker

Mahdollisesti satoja elokuvia on kuvattu Palm Beach Countyssä sen monipuolisen ympäristön, helpon liikkumisen, leudon ilmaston ja kauniiden asetusten vuoksi.

Vuodesta 1980 tähän päivään alla olevat merkittävät elokuvat ovat luetteloineet jonkin osan Palm Beach Countya sijainnikseen:

Smokey ja Bandit II (1980) kuvattiin Jupiterissa sen jälkeen, kun West Palm Beachiä oli kuvattu ensimmäisessä Smokey-elokuvassa (1977). Smokey II:n kuuluisiin kasvoihin kuuluivat Jupiterin asukas Burt Reynolds, Sally Field, Jackie Gleason, Jerry Reed, Dom DeLuise ja Paul Williams.

Caddyshack (1980) kuvattiin Boca Raton Resort and Clubissa yhdessä Chevy Chasen, Rodney Dangerfieldin ja Bill Murrayn kanssa.

Body Heat (1981), yhdessä William Hurtin, Kathleen Turnerin ja Ted Dansonin kanssa, kuvattiin Lake Worthissa, Hypoluxossa ja Delray Beachillä.

Harry and Son (1984), jonka pääosassa näyttelijä Paul Newman, joka toimi myös käsikirjoittajana ja ohjaajana. Elokuva sisälsi myös valkoisen stoccon purkamisen Gulf Stream Inn Hotellista Lake Avenue -kadulla, Lake Worthissa. Valkoinen stocco poistettiin käytöstä vuonna 1979.

Where the Boys Are’84 (1984), uusinta Lisa Hartmanin ja Lorna Luftin kanssa sisälsi kohtauksia Boca Ratonissa.

Stella (1990), myös uusinta, toi Bette Midlerin ja John Goodmanin Boca Ratoniin.

Folks! (1992), pääosissa Tom Selleck ja Don Ameche, kuvattiin Briny Breezesissä ja Boca Ratonissa.

Heartbreakers (2001) elokuvassa näyteltiin kohtauksia The Breakers hotellissa Palm Beachillä ja näyttelivät olivat Sigourney Weaver, Jennifer Love Hewitt ja Ray Liotta.

Bad Boys II (2003), pääosissa Martin Lawrence ja Will Smith, kuvattiin Delray Beachillä.

Elokuva oli menestys. Palatsi ei ollut ainoa alue, jolta julkisuus oli rajoitettu kuvaamisen aikana. Useat alueen tiet oli suljettu ja vartioitu kokonaan ja jopa valtameri alue oli suljettu kuvaamista varten. Rannikkovartiot vartioivat aluetta 600 metrin päässä rannasta ja 800 metriä pohjoiseen ja etelään kuvauspaikasta.

Redemption: TV-elokuva Stan Tookie Williams Story (2004), näyttelijä Jamie Foxx pääosassa, ja häntä kuvattiin osittain Lantanassa ja West Palm Beachissä.

Boynton Beach Bereavement Club (2005) kuvattiin kokonaan Boynton Beachillä. Brenda Vaccaron, Dyan Cannon, Joseph Bologna ja Sally Kellerman saapuivat kaupunkiin.

In Her Shoes (2005), on kuvattu Delray Beachillä ja Briny Breezes, näyttelijöinä Cameron Diaz ja Shirley MacLaine. Osa Briny Breezes asuntovaunualueen asukkaista työskentelivät myös mukana elokuvassa.

Parker (2013), joka on kuvattu Palm Beach Countyssä, New Orleansissa, Sarasotassa ja Miamissa, näyttelijöinä Jason Statham, Jennifer Lopez, Michael Chiklis ja Nick Nolte. Paikallisesti kohtauksia kuvattiin West Palm Beachillä, Palm Beachilla ja Boca Ratonissa.