Sirpa Aho kukittaa Suomi Talon puheenjohtajan Marko Ahon ja Päivi vaimon kauden päätteeksi
Sirpa Aho ojentaa kukkaset Suomi Talon puheenjohtaja Marko Aholle ja Päivi vaimolle kauden päätteeksi.

Suomi Talon kauden viimmeisen kuukausikokouksen yhteydessä, joka pidettiin 11.04.2021 Suomi Talo kiitti vapaaehtoisia tarjoten pizzaa, kakkua ja kahvia.

Kokouksen yhteydessä Anneli Ganger kutsuttiin uudeksi Kunniajäseneksi ja 6 vuotta puheenjohtajana toiminut Sirpa Aho nimitettiin Kunniapuheenjohtajaksi. Talon nykyinen Puheenjohtaja Marko Aho vaimonsa Päivin kanssa vastaanottivat valtavan kukkapuskan kiitokseksi talvikaudesta. Talvikausi oli haastava vallitsevan koronaviruspandemian vuoksi mutta saatiin kunnialla päätökseen. Yleisön pyynnöstä Suomi Talolla järjestetään Karaoke tapahtuma Lauantaina 17.4 klo 7 pm. Jos olet paikalla tervetuloa mukaan.

Suomi Talo toivottaa kaikki entiset ja uudet jäsenet ja ystävät syksyllä mukaan tapahtumiin ja toimintaan.

Anneli Ganger kutsuttiin Suomi Talon Kunniajäseneksi.

 

 

Sirpa Aho nimitettiin Suomi Talon Kunniapuheenjohtajaksi.

12.04.2021

Täydennyksenä yllä olevaan artikkeliin tiedoksi että Suomi Talolla ohjelma jatkuu pitkin kevättä ja kesää. Vappukaraoke järjestetään 1.5. lauantaina ja piirakkatalkoot 8.5 lauantaina. Myös muita tapahtumia ja tapaamisia järjestetään ainakin kerran kuussa pitkin kesää mm. musiikkia, elokuvia ja grillausta kertoo Suomi Talon ohjelmapäällikkö Sirpa Aho. Lisäksi toukokuusta eteenpäin Suomi Talossa kokoonnutaan jumppaamaan tai joogamaan yhteensä 4 kertaa viikossa. Tervetuloa mukaan.