Miss Florida kisat on järjestetty jo 85 vuoden ajan ja tämän vuoden kilpailuissa nähdään suomalainen Anastasia Välimäki. Hän kisaa numerolla 27. Anastasia on kotoisin Lantanasta, Floridasta ja hän on vuoden 2020 Miss Homestead voittaja.

Miss Florida kisat ovat muuttuneet vuosien varrella, samoin kuin monet muut kauneuskilpailut. Tuomaristo ei tee valintaa ainoastaan kauniin ulkokuoren perusteella, vaan kisoissa tullaan seuraamaan tarkasti jokaisen kisaajan älykkyyttä, taitoja, ja kuinka he auttavat ympäristöä ja maailmaa olemaan parempi paikka. Kun Miss Amerikka kisat poistivat uimapukukierroksen kauneuskilpailuistaan vuonna 2018, muutti se koko kauneusalaa ja miten kisaajia arvostellaan. Kauneuskilpailuihin osallistuvat naiset, kuten kaikki naiset ympäri maailmaa, ovat niin paljon enemmän kuin vain heidän kauneutensa.

Tämän vuoden Miss Florida kisoissa tullaan näkemään iltapukukierros, sporttinen asu sekä haastattelukierros. Kisassa on mukana yhteensä 33 kaunista Floridan edustajaa ja Miss Florida kisojen voittaja tulee edustamaan Floridan osavaltiota Miss Amerikka kauneuskilpailuissa.

Voit äänestää omaa suosikkiasi Miss Floridan sivuilla ja seurata Anastasian matkaa hänen Instagram sivujen kautta.

Image of Anastasia Valimaki
Anastasia Valimaki, Image source: MissFlorida.org

Kisojen finaali nähdään lauantaina kesäkuun 26.päivä. Tsemppiä Anastasia!