Sami ja Tarja Ettanen

Elämme nyt kesäkuun alkua, mutta täällä Floridassa sitä ei juuri luonnosta huomaa. Toukokuukin oli erittäin vähäsateinen. Omassa elämässä olen taas uuden edessä ja nyt se on toden teolla realisoitunut Pastori Mian matkustettua Suomeen omien uusien haasteiden pariin. Olen todella kiitollinen Jumalalle ja Mialle, että sain niin hyvän sopeutumisjakson tämän kevään ajan Mian johdolla.

Kuitenkin paimenen vastuut tuntuvat vielä melko haasteellisilta ja kun kaikki on vieläkin niin uutta, kestää kaiken tekeminen normaalia kauemmin. Mutta olen valtavan iloinen kaikista kannustus viesteistä ja kommenteista, joita olen teiltä saanut. Ja Kaikki te ihanat vapaaehtoiset, jotka jaksatte aina olla iloisella mielellä palvelemassa seurakuntaa. Ansaitsette enemmän kuin ison halauksen ja kiitoksen. Ja tietysti tärkeimpänä Mika, jos minua painaa Paimenen vastuut, niin entä Mika, häntä painaa vastuu Paimenesta. Kiitos Mika, että olet auttamassa ja tukemassa.

Meidän seurakunnalla on hyvä tulevaisuus Jumalan varjeluksessa, Kristusta korottaen ja Pyhän Hengen kanssa työskennellen. Olen todella kiitollinen, että saan olla uuden edessä juuri teidän kanssanne ja juuri täällä Floridan auringon alla. Heinäkuun vietämme kaikki lomaa nauttien kesästä sekä ystävistä ja sitten elokuussa palaamme taas yhdessä palvelemaan Jumalaa ja toisiamme.

Siunattua kesää kaikille!

Sami-pastori