Missä on parhaat paikat shoppailla Marimekkoa Yhdysvalloissa?

Marimekko täytti toukokuussa 70 vuotta ja muotitalo on juhlistanut syntymäpäiviään jo useamman kuukauden ajan. Armi Ratian perustama Marimekko muotitalo jaksaa edelleen luoda uutta! Juhlavuoden aikana on nähty monia Marimekon tunnettuja kuoseja ja kankaita erilaisissa mallistoissa ja kankaanpainotekniikkaa on tuotu esiin merkkipaalun kunniaksi ja juhlavuoden humu jatkuu edelleen!

Uniqlo vaateliike julkaisi uuden mallistonsa toukokuussa tehden taas yhteistyötä Marimekon kanssa. Uniqlo ja Marimekko ovat aikaisemminkin tehneet mallistoja yhdessä ja nettikaupan kautta voit näppärästi tilata tuotteet kotiin.

Adidas ja Marimekko ovat aloittaneet myös yhteisen taipaleen ja tämä sporttinen urheiluvaatemallisto on nähtävillä sekä Marimekon, että Adidaksen sivuilla. Yhdysvalloissa tuotteet tulevat myyntiin kesäkuun 15.päivä.

Oletko jo shoppaillut Marimekko tuotteita EQ3 sivuilla? Mansikkavuoret kuosi (ja monia muita myös) on saatavilla kupeissa ja kankaissa. Nämä lautaset ja kupit sopivat ihanasti kesäiseen kattaukseen ja herättävät varmasti kiinnostusta kanssaruokailijoissa.

Nordstromin sivuilta löytyy myös Marimekkoa! Nordstromin valikoimista löytyy vaatteita, lakanoita, pyyhkeitä yms. Muita kotiin sopivia Marimekko tuotteita. Marimekon 70 vuotta juhlakirja on myös saatavilla heidän sivuiltaan (englanninkielisenä).

Annika Caldwellin omistama Nordik myy myös Marimekon tunnettuja tuotteita. Juhlavuoden kunniaksi Marimekko on tehnyt muun muassa rajatun määrän kahvimukeja. Kahvikupeissa nähdään tunnettu Unikko eri väreissä ja näitä on vain rajoitettu erä joten tilaa omasi Nordikin sivujen kautta jo tänään.

Finnstyle, Suomikauppa, sekä Finnish Design Shop myyvät myös Marimekon tuotteita ja kaikki listatut toimijat postittavat tuotteita Yhdysvaltoihin. On hienoa huomata, että tunnettua suomalaista muotoilua saa ympäri maailmaa ja muutkin, kuin vain suomalaiset arvostavat pohjoismaista laatua.

Mukavia shoppailuhetkiä tuttujen Marimekko printtien parissa!