Sanna Marin Timen lehden kannessa – vau. Ulkosuomalaisena, koin valtavaa ylpeyttä ja minun oli pakko saada tämä Maaliskuun numero kun kuulin Time lehden kansikuvauutisen. Kiersin Targetin, Walgreensins, Publixin, CVS:n sekä Whole Foodsin hyllyt, enkä sitä mistään löytänyt. Onneksi Internetin ihmeellisestä maailmasta löytää mitä vain ja sain tilattua lehden kotiin kuljetettuna.

Sanna Marin toden totta on Time lehden punaisissa kehyksissä ja seuraavan 100 vaikuttavimman henkilön listalla. Marin on listattu vaikuttavimpien nousevien johtajien joukkoon ja hän on ansainnut paikkansa listalla.

Marinin kansikuva on vaikuttava sekä positiivinen; Marinilla on katse tulevaisuuteen. Pelkistetty ja neutraali kuva herättää luottamusta Suomen pääministeriin.

Sanna Marin on Time Magazine
Sanna Marin, Time lehdessä

Erna Solberg, Norjan pääministeri kirjoittaa kunnioittavaan sävyyn Marinista, vaikka he eivät ole henkilökohtaisesti päässeet vielä tapaamaan. Solberg on seurannut Marinin uraa virtuaalisesti, ja he ovat tavanneet videon välityksellä, mikä on tullut monelle uudeksi normaaliksi COVID-19 viruksen myötä.

Solberg kirjoittaa kuinka Marin ei juurikaan saanut nauttia kuherruskuukautta, kun hänet valittiin Suomen pääministeriksi. Koronavirus jylläsi ympäri maailmaa ja Marinin piti heti mukautua uuteen rooliinsa sekä tehdä vaikeita päätöksiä kuten sulkea Suomen rajat pitääkseen kansalaiset mahdollisimman suojattuina virukselta.

Moni on seurannut Marinin uraa normaalia tarkemmin, koska hän on maailman nuorin pääministeri ja hän on nainen. Mutta, onko sukupuolella tai iällä enää mitään merkitystä, varsinkin kun Marin on osoittautunut erittäin vahvaksi johtajaksi, iästään tai sukupuolestaan huolimatta. Time lehden kirjoituksessa Solberg antaa Marinille tunnustusta koska hän on osoittautunut vahvaksi johtajaksi muiden pohjoismaiden johtajien joukossa. Pandemian aikana on eroteltu vahvat heikkojen joukosta, ja Marin on selkeästi osoittanut, että hän pystyy toimimaan johtajana, oli maailma kriisissä tai ei.

Jos haluat Sannan Time lehden kuuluisissa punaisissa kehyksissä seinällesi, voit tilata pelkän kansikuvan esimerkiksi puisena printtinä Time lehden Cover Storesta.