Reima, alkujaan Kankaanpäästä lähtöisin oleva suomalainen vaateyritys tekee yhteistyötä Muumien kanssa.

Suomalaisille tuttu äitiyspakkaus on nyt saatavilla myös Yhdysvalloissa ja ihanissa sukupuolineutraaleissa Muumi kuoseissa. 80 vuoden ajan suomalaisille odottaville naisille on lähetetty äitiyspakkaus mikä on sisältänyt erilaisia tarpeellisia tavaroita, vaatteista leluihin, jotta vanhemmat voivat keskittyä vastasyntyneen hoitamiseen kaupoissa juoksemisen sijasta.

Finnish Baby Box on kolmen suomalaisen isän perustama yritys ja nyt äitiyspakkaus on kaikkien odottavien äitien saatavilla ympäri maailmaa. Äitiyspakkauksen sisältö on laadukkaita Reiman tuotteita ja myös saatavilla ihanissa Muumi kuoseissa. Näitä pakkauksia voi tilata myös Yhdysvaltoihin ja jokainen pakkaus on varmaa Suomalaista laatua.

Äitiyspakkaus yleisesti sisältää vaatteita, ulkovaatteita, leluja, ja muita tarpeellisia tarvikkeita. Finnish Baby Box on myös miettinyt esimerkiksi Yhdysvaltojen eri osavaltioiden lämpötiloja, ja jos asut Floridassa, sinun lapsellasi ei varmaankaan tule olemaan tarvetta -20 asteen pakkasta kestävälle ulkohaalarille. Nämä innovatiiviset yrittäjät ovat ajatelleet kaikkea ja tilatessasi omaa äitiyspakkaustasi, voit muokata sitä sen mukaan koska lapsesi syntyy, tai jos hän on jo syntynyt, niin minkä ikäinen hän on nyt. Pystyt myös valitsemaan missä talvilämpötilassa asut, niin saat sään mukaisia vaatteita. Kuinka loistavaa.

Reiman Muumi kuosit ovat sukupuolineutraaleja ja niin suloisia. Heidän tuotteissaan korostuu käytännöllisyys, kestävyys ja laatu. Lapsella pitää olla mukavat ja lämpimät vaatteet (ja mielellään vedenkestävät lätäköissä istumista varten) ja kuten Reima toteaa, lapset ovat luotu kasvamaan ulkona, ja on hyvä, jos heillä on säähän kuin säähän sopivat vaatteet

Vieraile Reiman ja Finnish Baby Boxin sivuilla ja tilaa lapsillesi omat boxit ja tämä on myös loistava Baby Shower lahjaidea.