Joe Biden ja First Lady Jill Biden lentävät Floridaan torstaina, heinäkuun 1. päivänä. Heidän vierailunsa keskittyy Surfsideen missä Champlain Towers South kerrostalo romahti viikko sitten.

Jen Psaki kertoi Valkoisen Talon uutiskonferenssissa, että Presidentti haluaa kiittää kaikkia pelastustöissä mukana olleita henkilöitä. Biden haluaa myös varmistaa, että Floridalla on kaikki tarvittavat resurssit käytettävissä.

Vierailun aikana Presidenttipariskunta tulee tapaamaan löydettyjen kuolonuhrien perheitä ja perheitä, ketkä odottavat vielä uutisia omien rakkaidensa löytymisestä. Presidentin vierailu ei tule häiritsemään pelastustöitä.

Champlain Towers South romahti osittain viikko sitten torstaina, 24 kesäkuuta noin klo. 1:15 am. Torni sijaitsee vain vajaa 10 kilometriä pohjoiseen Miamista. Noin 55 huoneistoa 136:sta tuhoutui romahduksessa.

Itsenäisyyspäivän ja juhlaviikonlopun lähestyessä, Miamin kaupunki on ilmoittanut, että he eivät järjestä joka vuotista Fire on the Fourth Festivaalia. Itsenäisyyspäivän festivaalin järjestämispaikka olisi ollut 72:n kadun ja Collins Avenuen alueella, mikä on vain noin yhden mailin päässä romahduspaikasta.