Porin Jazzit on peruttu jo toisena vuotena peräkkäin koronaviruspandemian takia. Porin Jazzien virallinen sivusto uutisoi, että tämänhetkisen koronavirus tilanteen takia, ei monipäiväisiä festivaaleja voida järjestää. Lokkilavalla tullaan kuitenkin näkemään ja kuulemaan erä konsertteja heinäkuun 15 –  17 välisenä aikana.

Porin Jazzit on järjestetty jo vuodesta 1966 alkaen ja monelle jazzin ja musiikin ystävälle Kirjurinluodosta on tullut jokavuotinen perinne. Tänä vuonna, ei yhdeksänpäiväisiä jazz festivaaleja tulla järjestämään tämänhetkisen epävarmuuden takia pandemiasta. Vielä ei myöskään ole tiedossa, että miten näin suuria yleisötapahtumia tullaan linjaamaan ja muuttamaan kesään menneessä. Porin Jazzeilla käy vuosittain monia satojatuhansia kävijöitä.

Vaikkei varsinaisia jazzeja järjestetä, kuullaan Porissa silti musiikkia kesän aikana. Kirjurinluodon lokkilava pääsee käyttöön, kun kolmipäiväinen musiikkitapahtuma `Pori Jazz soi taas´ tapahtuu 15. – 17. heinäkuuta välisenä aikana. Kolmen päivän aikana tullaan näkemään muun muassa Pepe Willberg & Jukka Eskola Statement. Esiintyjien määrä on pienempi normaaleihin jazzeihin verrattuna kun yhden päivän aikana tullaan kuulemaan ja näkemään vain neljä esiintyjää lavalla.

”Pori Jazz soi taas” tapahtuman yleisömäärää tullaan rajaamaan myös ja vain rajoitettu määrä lippuja on saatavilla. Jos tilanne muuttuu ja yleisömääriä voidaan suurentaa, tullaan lippujen määrää lisäämään. Jos olet siis heinäkuussa Suomessa, ja suuntaamassa Poriin, osta lippusi nyt Lokkilavan tapahtumaan. Liput myynnissä 7. toukokuuta alkaen Ticketmaster sivuston kautta.