Hei, olen Elina. Tervetuloa seuraamaan matkaani mieheni Heikin kanssa Pohjois-Amerikan halki. Blogissani pääset kurkistamaan kulissien taakse, minkälaista elämä on tien päällä.

Torstai 20. toukokuuta 2021 Pääsimme perille

Viime yönä menikin aika tipalle, että pääsimme yöpaikkaan. Ensimmäinen yrityksemme ei onnistunut, ei ollut enää tilaa. Toinen paikka oli reilun 20 mailin/ 30 km päässä ja siellä oli runsaasti tilaa. Ajoaikaa jäi vain muutama minuutti. Tämä paikka on uudistuksen alla ja siitä näyttää tulevan hyvä rekkastop.

Tänään ääsimme lähtemään vasta yhdentoista maissa. Ehdimme käymään lenkillä ennen sitä ja syömään aamupalan. Meillä oli siis edessämme reilun 600 mailin/ 1000 km matka edessämme. Heikki soitti purkupaikalle ja saamme mennä sinne yöksi ja olla aamulla siellä valmiina. Voimme ottaa pressut pois jo tänään, se nopeuttaa purkamista huomenaamulla.

Taivas oli pilvinen, ilma kuitenkin lämmin. Ilmastointimme taas temppuili, mutta se korjaantui melkein itsestään, kun piipahdimme Dignity Statue-levähdysalueelle. Olisi ollut liian kuuma istua ilman ilmastointia!

 

Ennen Minnesotaan oli pari patsasta tien vieressä. Nuo kivikasat kuuluvat tietyömaalle.
Valokuvien otto olikin hiukkasen hankalaa, kun tuulilasi oli täynnä kuolleita hyttysiä ja koppakuoriaisia.
Kävimme tankkaamassa, syömässä ja suihkussa. Tuulilasikin sai pesun, kuvien otto oli helpompaa jonkin aikaa. Maisemat vaihtuivat mäkisemmiksi ja järviäkin näimme. Olimmehan sentään Minnesotassa. Ylitimme taas kerran Missisippi-joen.
Saavuimme Wisconsiniin, eikä ollut tuon parempaa tervetuloa-taulua.
Sitten tuli sade ihan puskasta, vaikka sääkartta ei sadetta näyttänyt. Tutkin karttaa jonkin verran aikaisemmin,  kun piti varmistaa, ettei purkupaikalla sada, jotta voimme ottaa pressut pois.
Perillä vielä pressujen pois ottamista ja paikoilleen laittamista. Klo on nyt 00:40. Siis hyvää huomenta ja samalla hyvää yötä!

Jos haluat lukea lisää minun Amerikan kiertueesta, linkki aikaisempiin blogeihin ja tietoa minusta löytyy täältä.