Home Covid-19 Tiedot Kolmas rokote Pfizeria saatavilla ja voit ottaa sen flunssarokotteen yhteydessä

Kolmas rokote Pfizeria saatavilla ja voit ottaa sen flunssarokotteen yhteydessä

0
42
Booster shot

CDC, Centers for Disease Control and Prevention, on hyväksynyt Pfizer BioNTech:in kolmannen tehosterokotteen taistelussa Covid-19 virusta vastaan.

Pfizerin kolmas rokote on saatavilla Yhdysvalloissa ja voit ottaa sen samalla, kun otat flunssarokotteen. Vaikka tehosterokote on hyväksytty, se ei ole ihan vielä kaikkien saatavilla.

CDC suosittelee kolmannen tehosterokotteen ottamista. Se on tarkoitettu täysin rokotetuille henkilöille ja toisen rokotteen saamisesta on täytynyt kulua vähintään kuusi kuukautta. Tällä hetkellä ainoastaan Pfizerin tehosterokote on hyväksytty.

Jotta voit saada kolmannen rokotteen, tulee sinun täyttää ainakin yksi seuraavista ehdoista.

Covid-19 Tehosterokote on tarkoitettu

  • Yli 65 -vuotiaille
  • Yli 18 -vuotiaille henkilöille, jotka ovat pitkäaikaisessa sairaalahoidossa
  • 50-64 -vuotiaille, joilla on muita sairauksia
  • 18-49 -vuotiaille, joilla on sairauksia sekä riippuen heidän riskistä sairastua
  • 18-64 -vuotiaille, jotka ovat suuressa riskissä sairastua työnsä puolesta. Tähän ryhmään kuuluu muun muassa hoitohenkilökunta.

Miksi ottaa kolmas rokote?

Tehoste auttaa parantamaan immuniteettia virusta vastaan. Kuten monet muut rokotteet, niiden vaikutus heikentyy ajan myötä. Tehoste antaa paremman pitkäaikaisen vaikutuksen taistelussa Covid-19 virusta vastaan.

Onko tehoste vain Pfizerilta?

Tällä hetkellä, ainoastaan Pfizerin kolmas tehosterokote on saatavilla.

Tehosterokote Walgreensin kautta

Jos haluat ottaa kolmannen rokotteen Walgreensin kautta, tulee sinun todistaa, että olet saanut kaksi aikaisempaa rokotetta. Jos olet Walgreensin kanta-asiakasohjelman jäsen, näet aikaisemmat rokotetietosi heidän mobiilisovelluksen kautta. Ja samalla kun olet hakemassa kolmatta Covid-19 rokotetta, voit ottaa flunssarokotteen yhtä aikaa. Ja jos olet Walgreensin kanta-asiakasjäsen, on sinulla mahdollisuus saada 5dollarin edestä Walgreens rewards pisteitä.